
Рублене тісто
Рубане тісто, приготоване за нашим рецептом, дозволить створити вам справжній кулінарний шедевр. Ніжне, м'яке тісто має легку шаруватість. Якщо у вас з'явилося бажання підсолодити ваше життя - використовуєте будь-яку солодку начинку. Отримуєте шикарний незрівнянний на смак десерт. Такого не купите ні в одному супермаркеті. А коли виникає необхідність прокласти шлях до серця вашого коханого - використовуєте для начинки будь-який м'ясний фарш і ваш коханий у ваших ніг. Будьте готові до того, що готувати пироги з нашого тіста доведеться не один раз. Настільки соковитими ніжними і смачними вони виходять. Приємного апетиту!
Ingredients
Борошно
200 г.
Вершкове масло
100 г.
Вода
3 ст. л.
Сіль
0, 25 ч. л.
Цукор (для солодкого тіста)
2 ст. л.
Preparation steps
01
Вершкове масло потрібно попередньо потримати в морозильній камері..
02
Борошно змішати з цукром (якщо солодке тісто) або з сіллю (якщо солене тісто) і нарізане невеликими шматочками вершкове масло. Добре порубати ножем або подрібнити в блендері.
03
Додати крижану воду і перемішати. Тісто має зліпитися в грудку.
04
Прибрати готове тісто в холодильник на 30 хвилин. Потім готувати вироби.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores