Рублене тісто - Image

Рублене тісто

Number of servings: 1Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Рубане тісто, приготоване за нашим рецептом, дозволить створити вам справжній кулінарний шедевр. Ніжне, м'яке тісто має легку шаруватість. Якщо у вас з'явилося бажання підсолодити ваше життя - використовуєте будь-яку солодку начинку. Отримуєте шикарний незрівнянний на смак десерт. Такого не купите ні в одному супермаркеті. А коли виникає необхідність прокласти шлях до серця вашого коханого - використовуєте для начинки будь-який м'ясний фарш і ваш коханий у ваших ніг. Будьте готові до того, що готувати пироги з нашого тіста доведеться не один раз. Настільки соковитими ніжними і смачними вони виходять. Приємного апетиту!

Ingredients

Борошно

200 г.

Вершкове масло

100 г.

Вода

3 ст. л.

Сіль

0, 25 ч. л.

Цукор (для солодкого тіста)

2 ст. л.

Preparation steps

01

Вершкове масло потрібно попередньо потримати в морозильній камері..

02

Борошно змішати з цукром (якщо солодке тісто) або з сіллю (якщо солене тісто) і нарізане невеликими шматочками вершкове масло. Добре порубати ножем або подрібнити в блендері.

03

Додати крижану воду і перемішати. Тісто має зліпитися в грудку.

04

Прибрати готове тісто в холодильник на 30 хвилин. Потім готувати вироби.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Рублене тісто – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua