
Домашній хліб без дріжджів
Згадайте той час, коли ви приїжджали до своїх бабусь на канікули. Багато хто з них воліли робити їжу своїми руками. А деякі взагалі навіть хліб пекли вдома. Згадайте, який він був запашний і смачний. Адже, наші бабусі вкладали всю теплоту своїх душ, а все для того, щоб порадувати своїх улюблених онучків смаком домашньої їжі та хліба. Ми вам теж пропонуємо спекти домашній хліб, але без дріжджів. Так як в цьому хлібі немає дріжджів, то через годину ви вже зможете насолоджуватися його смаком. Даний рецепт дуже добре підходить для тих, у кого є проблеми з дріжджовим тістом. Адже замісити тісто на дріжджах - це нелегка справа. Проте наш хлібець без дріжджів виходить дуже смачний, досить щільний і дуже смачно пахне.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oat Flakes
210 г.
7 Flour 1kg
160 г.
Dobryk Baking Powder
6 г.
Salt Egypt
2 г.
Litniy Med Honey 750g
16 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
12 .г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 230°С. Зробити це потрібно перед початком замішування тіста. Далі подрібнити вівсяні пластівці в кухонному комбайні або кавомолці. У великій мисці змішати вівсяні пластівці, борошно, розпушувач та сіль.
02
В іншій мисці розчинити мед в олії, а потім додати молоко та перемішати. Змішати обидві суміші (суху та рідку). Перемішувати, доки не вийде м'яке тісто.
03
Зліпити з тіста кулю та покласти на злегка змащене олією деко для випікання. Випікати в розігрітій духовці приблизно 20 хвилин, або до тих пір, поки дно при простукуванні не буде давати глухий звук. Охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores