Домашня шинка - Image

Домашня шинка

Number of servings: 10Cooking time: 2 h 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Свиняча шийка відрізняється своїми особливими смаковими якостями. Шийка свині дуже ніжне м'ясо і тому воно придатне для самих витончених страв. Сама наявність у страві шийки вже говорить, що страва буде вишуканою. Тому засукайте сьогодні рукава покоротше і вирушайте на кухню, щоб приготувати домашню шинку із свинячої шийки. Шинка відносно недовго готується, в основному час потрібен на вимочування м'яса і на його запікання, тому всі дві з половиною години, поки шинка буде готуватися, ви можете спокійно займатися своїми справами. Смак у домашньої шинки вийде просто приголомшливий. Ніжність і неперевершений аромат вас вразить з першої хвилини, коли ви її гарячу і пахучу витягнете з духовки.

Ingredients

Свинина (шийка)

1-1,5 кг.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Лавровий лист

за смаком

Preparation steps

01

Свинину перев'язати бинтом-сіткою. Замочити на годину в холодній воді.

02

Потім залити м'ясо холодною водою і довести до кипіння. Воду злити, і знову залити холодною водою.

03

Порізати цибулю на 4 частини, моркву - кільцями і додати до м'яса. Також додати сіль, перець, петрушку і лавровий лист.

04

Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 40 хвилин.

05

Через 40 хвилин м'ясо вийняти, остудити, загорнути у фольгу і запікати в розігрітій до 200°С духовці 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Домашня шинка – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua