Свинина запечена під шубою з перців і помідорів - Image

Свинина запечена під шубою з перців і помідорів

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Запропонований варіант запікання свинини в духовці - смачна, корисна і поживна страва, що містить в собі і м'ясо, і овочевий гарнір, тобто повноцінна "друга страва". І вона, звичайно, стане кульмінацією обіду. Виглядає приготована страва дуже апетитно. Свинина під овочевою "шубою" з додаванням натертого сиру виходить дуже соковитою і ароматною. Порада: спочатку можна накрити форму фольгою приблизно на 20 хвилин, а потім відкрити, щоб утворилася апетитна скоринка.

Ingredients

Свинина

500 г.

Картопля

7 шт.

Перець болгарський

1 шт.

Помідори

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Олія рослинна

1 ст. л.

Сир

за смаком

Майонез

100 мл.

Preparation steps

01

Картоплю нарізати кружечками. Цибулю, перець і помідори нарізати кільцями.

02

Нарізати м'ясо соломкою. Деко змастити олією, викласти шарами овочі і м'ясо. Перший шар - картопля, змастити майонезом, другий шар - цибуля, третій - м'ясо.

03

Додати зверху сіль і перець за смаком, змастити майонезом. Верхній шар - перець і помідори, знову змастити майонезом.

04

Посипати все тертим сиром, влити трохи кип'яченої води, поставити в духовку на 50 хвилин на невеликий вогонь. За 2 хвилини до приготування, збільшити вогонь, для появи скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинина запечена під шубою з перців і помідорів – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua