Скумбрія під грибним соусом - Image

Скумбрія під грибним соусом

Number of servings: 5Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Смачний і швидкий рецепт для любителів рибки. У ньому немає нічого складного, але, повірте, смак і аромат страви приємно здивує всіх ваших гостей. Адже таку ставу можна подавати не тільки до сімейної вечері, а й за святковий стіл - вона тільки прикрасить його. До того ж у страві містяться смачні і корисні речовини, які роблять страву ще більш виразною і смачною. Гриби роблять страву більш ситною. Цибуля надає особливий аромат, а помідор надає свіжості і соковитості. У такому вигляді страву можна подавати як повноцінну, або приготувати до неї легкий простий гарнір. У будь-якому випадку вечеря буде смачною і казково незабутньою.

Ingredients

Скумбрія

1 кг.

Гриби

500 г.

Вершки (33%)

200 г.

Помідор

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Приправа для грибів

за смаком

Олія

25 г.

Preparation steps

01

Скумбрію помити та очистити від нутрощів, голови та плавників. Нарізати порційними шматочками. Посолити, поперчити. Обсмажити на розігрітій олії.

02

Цибулю почистити та нарізати півкільцями. Гриби помити та нарізати пластинками. Помідор очистити від шкірочки та нарізати дрібними кубиками.

03

На олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї гриби, приправу для грибів та смажити 5-7 хвилин. До грибів та цибулі - кубики помідору. Посолити за смаком. Смажити ще 3 хвилини.

04

Залити овочі вершками, довести до кипіння і опустити в соус рибу. Тушкувати рибу в соусі 3 хвилини та зняти з вогню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Скумбрія під грибним соусом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua