Вареники з начинкою із риби - Image

Вареники з начинкою із риби

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Оскільки вареники - страва дуже давня і стара(але при цьому залишається дуже популярною), то не дивно, що існує дуже багато варіантів їх приготування. По-перше, існують деякі зміни і варіації в приготуванні тіста. Але вони не настільки різноманітні, як сама начинка. Бо чого тільки кулінарії не придумують, щоб зробити страву більш новою і цікавою. От і придумали більш дієтичний варіант для тих, хто не так сильно любить м'ясо, як рибу. Або ж для тих людей, які віддають перевагу різноманітності навіть в таких простих і буденних стравах, як вареники. Ви можете подавати їх з таким же соусом, як і до інших страв з риби.

Ingredients

Борошно пшеничне

1 кг.

Риба варена

500 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Олія рослинна

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Просіяти борошно, замісити з теплою водою. Замішувати поки тісто не стане м'яким та еластичним. Накрити рушником і залишити на півгодини.

02

Зняти шкуру з вареної риби, відокремити філе від кісток. Філе дрібно нарізати. Цибулю почистити і дрібно нарізати. Поставити на вогонь сковороду, викласти цибулю нарізану, підсмажити до золотистого кольору. Змішати готову цибулю із рибою, ретельно перемішати.

03

Тісто розділити на кілька невеликих шматків, розкачати качалкою, викласти в центр кожного начинку, з'єднати краї.

04

Варити вареники в солоній воді. При подачі посолити і поперчити, додати свіжу зелень для прикраси.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Вареники з начинкою із риби – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua