
Кабачкові кекси з ковбасою
Кекси - це досить давня страва. Їх випікали ще в Стародавньому Римі. Хоча спочатку кекси були дуже схожі на хліб як на смак, так і за формою. З часом стали робити солодкі кекси, і сьогодні ця страва прикрашає солодкі столи. Але паралельно існують і несолодкі кекси. Як, наприклад, з кабачків і ковбаси. Ця страва відмінно зійде як легка закуска, хоча кекси можна подавати і як самостійну страву. Завдяки тому, що кабачки дуже вітамінізовані, а ковбаса - досить ситна, таким чином ці інгредієнти добре доповнюють один одного. Ви можете снідати кексами з кабачків, брати із собою на роботу або давати діткам до школи, не боячись, що вони будуть голодними.
Ingredients
Кабачки
300 г.
Копчена ковбаса
70 г.
Борошно
70 г.
Яйця
2 шт.
Розпушувач
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Кабачки натерти на дрібній тертці. Додати сіль і залишити на 5-10 хвилин. Після цього віджати добре рідину.
02
Ковбасу дуже дрібно порізати.
03
До кабачків додати яйця, трохи солі. Додати розпушувач, борошно. Все ретельно перемішати.
04
Додати ковбасу, перемішати.
05
Формочки змастити маслом, викласти тісто у формочки. Поставити в розігріту до 200°C. Випікати приблизно 15-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores