Заправка для борщу - Image

Заправка для борщу

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Жоден українець не проживе і мысяця без улюбленого борщу або традиційної юшки з буряків. А що робить цю страву дійсно особливою, так це її заправка. Кожна хазяйка має свої секрети, а найголовніший – любов з якою готується справжній борщ. В заправку входить різноманітна палітра овочів, яка після закатки набуває ще більш насиченого, соковитого смаку. Найважливішим є те, що всі корисні властивості зберігаються. Такий варіант першого гарантовано забезпечить ситість, прилив сил, збагачення вітамінами організму і відновлення нормального травлення. Недарма в дитинстві нас так старанно намагались нагодувати борщем, корисність цієї страви традиційної української кухні безперечна.

Ingredients

Помідори

1 кг.

Морква

0,8 кг.

Червоний буряк

1,2 кг.

Часник

150 г.

Цибуля

1 кг.

Перець болгарський

0,5 кг.

Зелень

300 г.

Сіль

150 г.

Цукор

300 г.

Олія рослинна

400 мл.

Preparation steps

01

Підготувати помідори: помити та порізати на дрібні шматочки, подрібнити в блендері або пропустити через м’ясорубку. Часник обібрати та пропустити через прес, цибулю нарізати так, як для супу.

02

Зелень подрібнити, перець порізати на 4 частини та нашаткувати соломкою. Додати сіль, цукор, рослинну олію та оцет.

03

Всі інгредієнти перемішати і залишити на 1-1,5 години, щоб отримати побільше соку. По закінченню овочі розкласти в півлітрові баночки, прикрити кришками і стерилізувати з моменту закипання протягом 20 хвилин. Після цього витягти та закатати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Заправка для борщу – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua