Розсипчасте печиво "Гудзики" - Image

Розсипчасте печиво "Гудзики"

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

"Смакота!", - скажете ви, спробувавши цю випічку. Незвичайне, розсипчасте і тануче у роті задоволення. Печиво виглядає як справжні гудзики, в різнокольоровій гамі, яку ви можете зробити самі. Наприклад, чорним печиво-гудзичок вийде, якщо додати в тісто какао. Сміливіше, фантазуйте і складайте свій ряд різноманітного печива за допомогою різних форм: маленькі, великі, середні - вигадайте своє асорті "хрустких гудзиків". Відмінний варіант частування для діточок. Так що підключайте і їх в процес створення кулінарних чар. І неодмінно отримаєте подвійне задоволення від приготування цих кумедних ласощів.

Ingredients

Яйце

2 шт.

Цукор

100 г.

Вершкове масло

200 г.

Борошно

400 г.

Какао-порошок

1 ст. л.

Ванільний цукор

2 ч. л.

Preparation steps

01

Цукор, ваніль і яєчні жовтки гарненько розтерти в мисці. Додати розм'якшене масло і збити до утворення піни.

02

Розділити масу на дві частини. У першу частину підсипати борошно і ретельно розмішати виделкою. Потім, тісто замісити руками. У другу частину додати борошно, какао-порошок і виконати те ж саме.

03

Кавове тісто залишити в холодильнику на 30 хв.

04

Тим часом тісто, що залишилося, розкачати в пласт. За допомогою чарки вирізати печиво. Потім, на кожному кружечку зробити вм'ятину, не прорізуючи до кінця тісто (можна використати кришку з пластикової пляшки). По центру зробити два наскрізні отвори (як в гудзичку). Цю ж процедуру виконати і з другою частиною тіста.

05

Духовку розігріти до 180°C градусів. Печиво викласти на деко, що вистлане пергаментним папером, і відправити до духовки на 30 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Розсипчасте печиво "Гудзики" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua