
Паштет з квасолі
Історія паштету йде корінням в далеке минуле, за право вважатися його батьківщиною сперечаються багато країн. У Росії паштет з'явився в 18 столітті. З часом в Москві і Петербурзі стали з'являтися «паштетні», в яких продавали всілякі паштети. З середини 20 століття паштети стали вироблятися в промислових масштабах, і свою колишню вишуканість ця страва втратила. Він став не схожий на ті вишукані страви, якими на різних банкетах ласували наші предки. Переконатися в тому, яким може бути смачним і розкішним паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і відчуйте різницю. А ми вам у цьому допоможемо і докладно розповімо, як приготувати таку чудову страву, як паштет з квасолі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans
200 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
4 шт.
Walnut
80 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Finn Crisp With Bran Crispbread 200g
10 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно взяти квасолю та замочити її у воді на ніч. Потім квасолю зварити до повної готовності. Пропустити через дрібну решітку м'ясорубки або блендер разом із горіхами, часником.
02
За смаком додати олію та довести гарячою водою до консистенції паштету. Посолити.
03
Дуже смачно подавати з кінзою на хлібцях з висівками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores