Ананасова шарлотка - Image

Ананасова шарлотка

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як відомо, шарлотка, - це швидкий пиріг з яблуками. Саме вони є начинкою в класичному варіанті цього пирога. Вперше шарлотку почали готувати у Франції. Хоча старовинний рецепт був запозичений у англійців. І все таки, і перші, і другі готували пиріг саме з яблуками. Шарлотка досить популярна, тому що її дуже просто готувати. Навіть якщо ви раніше нічого не випікали, ви запросто можете почати свій кулінарний шлях з цього десерту. Ваші рідні будуть приємно здивовані, тим більше якщо прикрасити випічку ананасами, які теж внесуть свою смакову лепту в цю страву.

Ingredients

Борошно пшеничне

200 г.

Цукор

200 г.

Яблука

2 шт.

Ананас консервований

300 г.

Яйце куряче

3 шт.

Preparation steps

01

Білки відокремити від жовтків. Білки збити з половиною цукру, жовтки також розтерти з половиною цукру. Змішати білки з жовтків в загальній мисці. Окремо просіяти борошно, додати до білків і жовтків в миску. Консистенція тіста повинна бути як густа сметана.

02

Форму для випікання змастити маслом, викласти нарізані на шматочки яблука і ананаси. Зверху фруктів викласти тісто, розподілити по всій площі форми.

03

Розігріти духовку до 180°C, протягом 40 хвилин випікати шарлотку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min