Суші кунсей "Филадельфія" - Image

Суші кунсей "Филадельфія"

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Шанувальники японської кухні, для Вас чудова новина: тепер Вам не потрібно направлятися в дорогий ресторан, щоб насолодитися вишуканим смаком Ваших улюблених ролів, адже можна приготувати їх у себе вдома, покликати галасливу компанію друзів або влаштувати романтичний вечір. А наш простий і швидкий рецепт суші кунсей «Філадельфія» Вам в цьому допоможе. «Багатий» рол, що зібрав в собі найсмачніші інгредієнти, які використовуються в начинках для суші – апетитний лосось, японський омлет, і, звичайно ж, всіма улюблений ніжний вершковий сир філадельфія нікого не залишить байдужим. Приставка «кунсей» у назві страви означає, що для його приготування використовується саме копчена, а не свіжа або слабосолона риба.

Ingredients

Рис для суші готовий

300 г

Яйце куряче

2 шт.

Соєвий соус

30 мл

Рослинна олія

10 мл

Водорості норі (листи)

6 шт.

Кунжут

200 г

Сир філадельфія

100 г

Лосось копчений

100 г

Preparation steps

01

Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/

02

Кунжут обсмажте на сковороді до золотистого кольору.

03

Відміряйте декілька сантиметрів, і відріжте гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. У вас має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.

04

Для приготування омлету збийте яйця з соєвим соусом до однорідності. Половину суміші вилийте на сковорідку і обсмажте, як млинець. Коли він буде готовий, трохи відсуньте його на край сковороди, щоб на звільнене місце вилити другу половину яєчної суміші. Обсмажте до готовності і заверніть один млинчик в іншій – омлет готовий.

05

Змочивши руки рисовим оцтом, візьміть готовий рис і розподіліть по листку норі. Розподіляйте рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см без рису, потім переверніть його на іншу сторону.

06

Розташуйте лосось, смужку омлету і трохи сиру з одного краю норі.

07

Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.

08

Згорнути і помістити в обсмажений кунжут, обваляти в ньому роли.

09

Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Суші кунсей "Филадельфія" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua