Цвітна капуста, смажена в яйці - Image

Цвітна капуста, смажена в яйці

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніколи не замислювалися, чому цвітну капусту називають цвітною? Кажуть, що назва походить від слова "квітка", тому що та частина капусти, яку ми їмо, це насправді величезне суцвіття, що складається з тисяч щільно притиснутих один до одного бутончіков! Правда, зацвісти їм не судилося, інакше капуста стане неїстівною ...Tреба сказати, що насправді цвітна капуста таки буває кольоровою: помаранчевою, зеленою і навіть дуже красивою пурпуровою! Але сьогодні ми готуємо звичайну білу - просто, швидко і зі смаком!

Ingredients

Цвітна капуста

500 г

Яйця

3 шт

Рослинна олія для підсмажування

70 мл

Сіль

за смаком

Будь-яка приправа

за смаком

Preparation steps

01

Цвітну капусту промийте, обсушіть і розділіть її на окремі суцвіття (не сильно дрібні, середнього розміру).

02

Закип'ятіть воду і, коли вона закипить, проваріть в ній суцвіття до м'якості. Дістаньте шумівкою, щоб стекла вода.

03

В окремому посуді злегка збийте виделкою яйця з сіллю і приправами.

04

У сковороді розігрійте олію.

05

Кожне суцвіття занурюйте в збиті яйця і обсмажуйте до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min