Сирні коржики з цукіні - Image

Сирні коржики з цукіні

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Страва з категорії «смачно і швидко». До того ж, сирні коржики з цукіні – чудовий варіант сніданку чи обіду. Коржі виходять ніжними і повітряними, з яскраво вираженим сирним смаком. Основний інгредієнт – цукіні – європейський різновид кабачків зі смугастою м'якою шкіркою зеленого кольору і ніжною текстурою. Овоч багатий вітаміном С і кератином. Також цукіні корисний при схудненні, оскільки має сечогінну дію. Смажити коржі необхідно до появи золотистої скоринки. І гарячі, і холодні, сирні коржики однаково смачні.

Ingredients

Борошно

300 г.

Вершкове масло

30 г.

Цукіні

200 г.

Твердий сир

200 г.

Молоко

50 мл.

Томатна паста

100 г.

Preparation steps

01

Цукіні і сир натерти на тертці. Перетерти борошно з маслом в крихту. Додати цукіні, половину сиру і половину томатної пасти. Збити в блендері. Поступово додаючи молоко, замісити тісто.

02

Тісто порізати на 6 частин. Розкатати кожну частину у формі кола і помістити на деко. Кожну формочку посипати сиром.

03

Випікати при 210°С 20 хвилин. Подавати з томатною пастою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Сирні коржики з цукіні – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua