Бутерброди з печеним перцем і фетою - Image

Бутерброди з печеним перцем і фетою

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Бутерброди - це особливий вид закуски, який іноді трошки недооцінюється. Але на наш погляд бутерброди з печеним перцем і фетою є не тільки самостійною закускою, але й можуть бути повноцінною стравою. Дані бутерброди здатні дуже добре прикрасити ваш стіл. Вони також прекрасно урізноманітнюють закусочну частина столу. На смак бутерброди виходять ніжними, соковитими. Загальне смакове поєднання бутербродів дуже гармонійне. Всі залишаться дуже задоволені смаком даних бутербродів. Сир фета відмінно прикрашає бутерброди - біленькі шматочки сиру дуже ефектно виглядають на тлі червоного перцю. Не втрачайте часу, а скоріше відправляйтеся на кухню для приготування бутербродів.

Ingredients

Червоний солодкий перець

500 г.

Сир фета

100 г.

Батон

10 скибочок

Часник

1 зубчик

Оливкова олія

1 ст. л.

Петрушка

за смаком

Preparation steps

01

У форму для випікання покласти солодкий перець і поставити в духовку, розігріту до 220°С. Випікати близько 40-50 хвилин.

02

Після запікання, відразу покласти гарячий перець в поліетиленовий пакет і щільно зав'язати. Залишити пакет у такому стані на 20-30 хвилин.

03

Коли перець охолоне, зняти з нього шкірку, вичистити насіння і порізати його тонкими смужками.

04

Петрушку дрібно нарізати і разом із оливковою олією додати до перцю. Добре перемішати.

05

Сир фета нарізати дрібними кубиками. Скибочки батона підсушити на сковороді або в тостері.

06

Кожну скибочку батона натерти зубчиком часнику, зверху викласти печені шматочки перцю, а поверх прикрасити кубиками сиру і можна подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min