
Салат з крабовими паличками, капустою і грибами
Салати з крабових паличок хороші тим, що готуються вони дуже швидко і просто, а виходять завжди смачними і ситними. До того ж, варто відзначити, що завдяки відмінним смаковим якостям цей морський продукт знаходить спільну мову практично з будь-якими інгредієнтами. І як підтвердження цього незаперечного факту – Вашій увазі один з таких салатиків на «крабову» тему. Завдяки тому, що капуста швидко пускає сік (якщо її присипати сіллю і злегка придушити руками), цей салат виходить соковитим і подавати його краще відразу ж після приготування. Білокачанну капусту можете замінити пекінською: вона також чудово поєднується з крабовими паличками, ароматними грибочками і консервованою кукурудзою.
Ingredients
Капуста білокачанна
400 г.
Печериці свіжі
200 г.
Кукурудза консервована
200 г.
Крабові палички
400 г.
Майонез
50 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. З кукурудзи злити рідину. Печериці помити, нарізати скибочками і обсмажити.
02
Крабові палички нарізати скибочками або кубиками. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores