
Слойки з абрикосом
З усього різноманіття випічки, яка існує в світі, саме слойки з абрикосом можуть стати вашим улюбленим десертом. Вони можуть прокласти шлях до серця вашого чоловіка або ж змусити дітей їсти суп, аби отримати бажану слойку. Адже абрикоси нагадують собою маленькі сонечка. Більше того, вони дуже корисні. Абрикоси швидко вгамовують голод, збагачують організм вітамінами і мікроелементами. Також допомагають справлятися з хворобами серця і нирок. Щоб приготувати ці смачні і неповторні слойки, вам не потрібно багато часу і зусиль. Зате домашні ще довго будуть вам дякувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
250 г
Metro Chef Apricot in Syrup 720ml
100 г
Cottage Cheese 9%
100 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
40 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
5 г
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
10 г
Homemade Butter
20 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C градусів. Тісто розморозити, розкатати в прямокутний пласт товщиною близько 3-5 мм і розрізати на 6 рівних частин. Деко застелити пергаментним папером, змастити невеликою кількістю масла. Викласти прямокутники з тіста на деко.
02
До сиру додати цукор і ванільний цукор, перемішати. Сир краще брати не жирний. На кожен з 6 шматків тіста покласти по 1 столовій ложці сирної суміші. Розрівняти сир так, щоб вийшов невеликий шар, що не доходить до країв слойок приблизно на половину сантиметра.
03
Половинки абрикосів нарізати на скибочки і викласти їх на слойки. Зверху абрикоси слід злегка присипати крохмалем, щоб сік, який буде виділятися із них, не розм'якшив слойки. Слойки змастити яйцем і випікати у вже розігрітій духовці близько 15-20 хвилин. Після того, як вони трохи охолонуть, за бажанням, можна присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores