
Чорнослив у шоколаді
Корисний, смачний і улюблений багатьма десерт. У даному випадку пропонується в якості начинки чорносливу використовувати не просто горіхи (зазначено волоські, але можете використовувати будь-які на ваш смак), а горіхи з лимонною цедрою, родзинками і медом, подрібнені в блендері. Хоча за бажанням їх можна залишити просто дрібно нарізаними, тоді кожен з смаків буде більш яскравіше виражений. Якщо чорнослив дуже сухе, то бажано замочити його в окропі на 20-30 хвилин. Тоді цукерки будуть трохи більшими і значно смачнішішими. До начинки можна також додати курагу, фініки і корицю, смак буде досить оригінальним. Шоколад бажано брати темний або чорний, а прикрасити можна смужками топленого білого.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Almond Pitted Prunes 75g
10 шт.
Walnut
50 г.
Lemon
50 г.
Litniy Med Honey 750g
10 г.
Raisins
40 г.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
100 г.
Preparation steps
01
Чорнослив і родзинки промити. Якщо необхідно, то попередньо замочити в окропі на 10-15 хвилин. Лимон помити і зняти цедру. Горіхи крупно нарізати. Лимонний сік, цедру, мед і родзинки з'єднати і подрібнити в блендері.
02
У чорносливі зробити надрізи і вкласти в них горіхи і начинку. Шоколад розтопити на водяній бані. Занурити кожну цукерку в шоколад, викласти на решітку і дати стекти зайвому. Покласти цукерки на 1-2 години в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores