Перець, фарширований капустою - Image

Перець, фарширований капустою

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Існує велика кількість варіантів начинки для фаршированого перцю. Начинка може бути і м'ясною, і вегетаріанською. У складі нашої страви є м'ясний фарш. Це, втім, традиційний інгредієнт для фарширування перцю. Особливість даного рецепту в тому, що для начинки перцю пропонується використовувати нашатковану соломкою і тушковану до м'якості з додаванням томатної пасти капусту. Поряд з двома головними інгредієнтами для начинки: м'ясним фаршем і капустою використовується також попередньо подрібнені й обсмажені морква і ріпчаста цибуля. Сподобалася ідея з капустою? Справа за Вами. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!

Ingredients

Перець солодкий

10 шт.

Капуста

1 кг.

Фарш м'ясний

700 г.

Цибуля

1 шт.

Морква

2 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Томатна паста

за смаком

Preparation steps

01

Моркву натерти, цибулю нарізати невеликими шматочками. Тушкувати в сковороді до м'якості. Додати фарш, посолити і поперчити.

02

Капусту нашаткувати тонкою соломкою, покласти в глибоку сковороду, посолити, додати томатну пасту, тушкувати до м'якості.

03

Змішати капусту з фаршем, морквою і цибулею. Перець помити, видалити плодоніжки і насіння, помістити в окріп для бланшування. Після окропу обдати холодною водою.

04

Нафарширувати перці капустяною сумішшю. Томатну пасту розвести водою, додати сіль, цукор і залити перці. Тушкувати 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Перець, фарширований капустою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua