Хлібці - Image

Хлібці

Number of servings: 5Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хочете почати вести здоровий спосіб життя? Ми вам у цьому допоможемо. По-перше рекомендуємо відмовитися від звичайних сортів хліба і почати пекти корисний за всіма параметрами хліб. Для цього рекомендуємо для початку спробувати спекти хлібці. Ці хлібці - це справжня скарбниця вітамінів і мікроелементів, за вмістом яких йому майже немає рівних. Адже, дані хлібці складаються з подрібнених зерен пшениці, вівсяних пластівців, льону і ще деяких найкорисніших інгредієнтів. Щоденне споживання таких хлібців істотно поліпшить ваше здоров'я. Ваші органі оздоровляться, кишечник почне правильно працювати, а токсини назавжди покинуть ваш організм.

Ingredients for the recipe

Hutorok Rye Flour 900g
30.10 - 52.00

Hutorok Rye Flour 900g

900 g

Ingredients

Hutorok Rye Flour 900g

170 г.

Zernovyta Puffy Pops Wheat Grains Dry Breakfast with Honey 150g

40 г.

Metro Chef White Sesame Seeds 400g

80 г.

Salt Egypt

3 г.

Spice Coriander Ground

3 г.

Oat Flakes

130 г.

Flax Seeds 200g

80 г.

Peeled Sunflower Seeds

120 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

20 г.

Preparation steps

01

Залити водою пшеницю та залишити на 8 годин. Коли пшениця постоїть, розмолоти її у блендері, потрохи додаючиводу, щоб краще розмололася. Кунжут та соняшникове насіння підсушити на сковорідці до злегка золотистого кольору. Також підсушити й вівсяні пластівці.

02

Потім помістити все до миски, а саме: вівсянку, житнє борошно, льон, кунжут, соняшникове насіння, сіль, коріандр та все перемішати. Не забути, що частина (по 1 столовій ложці) кунжуту, насіння льону та насіння соняшника залишити для посипання. Частинами додавати воду (500 мл. всього) та замісити тісто. Тісто повинне бути не твердим, але й не рідким.

03

Підготувати деко: застелити пергаментним папером та змастити олією. Далі викласти тісто на деко та розрівняти лопаткою. Якщо важко рівняти лопаткою, можна розрівняти тісто руками, змоченими у воді. Присипати насінням соняшника, кунжутом та насінням льону. Відправити в розігріту духовку до 180°C на 15 хвилин.

04

Потім дістати та розрізати ножем для піцци або звичайним на прямокутні частини. Або будь-які, котрі подобаються. Відправити знову до духовки до готовності (приблизно на 15-20 хвилин). Дістати, охолодити та подавати. Зберігати в щільно закритій ємності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min