
Огірковий мохіто
Коктейль Мохіто вперше почали робили на Кубі в середині минулого століття. Пізніше він став популярний в США, а далі - в інших країнах. Історія свідчить, що назва коктейлю походить від зміненого мохадіто, що в перекладі з іспанської означає "злегка вологий" . Донині в Гавані є кафе, в якому вперше приготували цей напій. Зараз існує дуже багато різних рецептів коктейлю, багато з них і безалкогольні. Що стосується нашого рецепта, то він досить незвичайний. Адже тут головним інгредієнтом вважається огірок. А в класичному варіанті його немає. Якщо ви і ваші близькі любите експерименти, тоді цей напій для вас.
Ingredients
Ром білий
30 мл.
Сироп цукровий
30 мл.
Листя м'яти
5 шт.
Лайм
4 шмат.
Огірки
0,5 шт.
Сік лайма
2 ст. л.
Кубики льоду
за смаком
Preparation steps
01
У високому бокалі товкачем розчавити шматочки огірка, лайма і м'яту до появи соку. Перекласти в шейкер.
02
Додати інгрідієнти, що залишилися, і добре струснути.
03
Процідити в коктейльний келих і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores