
Котлети з капусти і м'яса
Всім відомо, як чудово поєднуються капуста та м'ясо в голубцях. Котлети з капусти і м'яса - це щось середнє між звичайними котлетами і ледачими голубцями. Фарш крім класичних інгредієнтів включає в себе пропущену через м'ясорубку свіжу капусту. Її досить багато по відношенню до м'яса, завдяки цьому котлети виходять цікавими і незвичайними на смак, не жирними, м'якими і дуже соковитими. Для зниження калорійності котлет можна зменшити кількість фаршу і збільшити кількість капусти. Котлети з капусти готуються досить швидко і просто. Їх можна подавати як самостійне блюдо або з гарніром - картопляним пюре і свіжими або маринованими овочами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shredded Young White Cabbage
1 кг.
GimDog Bone with Beef Aroma Toy 12.5cm
300 г.
Packed Onion from 3kg
50 г.
Wheat Half Loaf
80 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
130 мл.
Nordic Naturals Baby's DHA Fish Oil 30ml
130 г.
Bread Crumbs
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промити під холодною водою, натерти сіллю і перцем. Розігріти сковороду, покласти 30 г. жиру, обсмажити м'ясо до золотистого кольору. Після чого, перекласти в каструлю, додати залишки жиру, поставити на вогонь каструлю з м'ясом. Додати в каструлю нарізану цибулю, влити 0,8 л. води, зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, тушкувати до готовності.
02
Капусту очистити від верхнього листя, промити під водою, нарізати на шматки, відварити. Після чого остудити, і віджати рідину. Батон замочити в молоці. Після, віджати рідину.
03
Готове м'ясо остудити, видалити кістки, нарізати. Пропустити через м'ясорубку м'ясо, капусту і хліб. Додати у фарш 2 ст. л. панірувальних сухарів, вбити яйця, додати сіль і перець за смаком, ретельно перемішати.
04
Масу охолодити. Зліпити котлети, обваляти в сухарях. Обсмажити на розігрітій сковороді в жирі з обох боків до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores