
Кальмари з овочами і грибами
Кулінарний простір заповнений різноманітними смачними рецептами. Один з них - це кальмари з грибами і овочами. Отже, приготувати треба якнайбільше - з'їдять миттю. Спеціальних уроків для кулінара проходити не треба, все просто і зрозуміло. Єдине, на що треба звернути увагу - це на особливість готування кальмарів: якщо заморожені - тільки обдати окропом, якщо свіжі - варити до 2-х хвилин, ні секундою більше. Що стосується грибів, то можна використати будь-які їстівні (шампіньйони, опеньки й інші). Залишилося тільки підготувати інгредієнти і зайнятися приготуванням апетитного обіду.
Ingredients
Кальмари
500 г.
Гриби
200 г.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Червоний болгарський перець
1 шт.
Зелень
пучок
Томатна паста
50 г.
Оливкова олія
50 мл.
Сіль, спеції
за смаком
Preparation steps
01
Підготувати гриби. Обсмажити на оливковій олії, вогонь має бути слабким. Займе процес до 20 хвилин.
02
Кальмари обробити. Якщо заморожені, обдати окропом і видалити плівку. Нарізати невеликими шматочками. Відкласти у сторону.
03
Підготувати овочі. Помити їх, потім нарізати: цибулю - кубиками, солодкий перець - кільцями, моркву - соломкою. Висипати овочі до грибів. Обсмажити (приблизно 7 хвилин).
04
Посікти зелень. Висипати до грибів. Після, кальмари. Потім додати томатну пасту (50 г.), розбавити трохи водою. Посолити, поперчити. Перемішати і накрити кришкою. Тушкувати 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores