Варення із апельсинових кірочок - Image

Варення із апельсинових кірочок

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Це варення порадує вас своїм ексклюзивним і незвичайним смаком. Неоціненним плюсом цього варення є те, що ви приготуєте повноцінне і до того ж вельми корисне варення з того, що у багатьох викидається. Адже не всі здогадаються варити варення з кірочок апельсина, а даремно. Адже не всі знають, що вітамін С, що міститься в м'якоті апельсина, присутній і в кірочках. Але так як їсти кірочки апельсина в чистому вигляді не зовсім прийнято, та й скажемо прямо несмачно, то їх просто викидають, а разом з ними у відро для сміття йдуть і вітаміни. Але наш рецепт стане впору економним господиням, які із відходів зможуть приготувати висококласне, смачне, а найголовніше корисне варення.

Ingredients

Апельсини

4 шт.

Цукор

300 г.

Вода

400 г.

Preparation steps

01

Зняти з апельсинів шкірку, нарізати на смужки шириною 1 см.

02

Залити водою на 2 години, злити і знову залити на 2 години. Повторювати процедуру протягом доби.

03

Потім скрутити кожну шкірку в спіральку і нанизати зубочисткою. Залити водою і кип'ятити 15 хвилин.

04

Змішати воду і цукор, довести до кипіння. У киплячий сироп опустити шкірки. Варити сироп 1,5 години.

05

Зняти шкірки зі зубочисток, скласти в банку і залити сиропом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Варення із апельсинових кірочок – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua