
Яловичина в пиві з червоним перцем
Яловичина в пиві з червоним перцем виходить ніжною, м'якою, соковитою з ледь уловимим присмаком солоду і хмелю. Запах пива за час приготування приглушується, змішується з ароматами м'яса, паприки, соєвого соусу і томатної пасти. Виходить досить смачна і навариста підлива. У даному рецепті пропонується в процесі приготування м'яса використовувати світле пиво. Якщо вибрати темне пиво - присмак вийде більш насиченим. Вибір за Вами. Приготування цієї страви займе у Вас чимало часу, але результат справдить Ваші сподівання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Kaiseki Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l
0,5 литра
Homemade Butter
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Onion
1 шт.
Garlic
3 зубчики
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Carrots
4 шт.
Packed Potatoes
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Нарізати яловичину невеликими шматочками, обсмажити на оливковій олії, додавши трохи вершкового масла.
02
Окремо підсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати 400 мл. гарячої кип'яченої води і пиво.
03
М'ясо покласти в соус. Додати сіль і цукор, паприку, соєвий соус і томатну пасту. Тушкувати 1,5 години.
04
Очистити і порізати моркву і картоплю. Тушкувати в соусі з яловичиною 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores