
Сирний пиріг
Страва для справжніх любителів сиру і домашньої випічки – неперевершений сирний пиріг. Тонке свіжоспечене листкове тісто і щедрий сирний прошарок, що покрився рум'яною скоринкою зверху, нікого і ніколи не залишать байдужим, адже виходить ну дуже смачно, ситно і апетитно. Стиглі томати додають характерний солодкий смак, який перемішуючись з сирним, створює неповторну симфонію смакових ноток. Закохатися в страву до безпам'ятства можна ще на етапі її приготування, коли з духовки доноситься божественний аромат. Будьте обережні: він заманить на кухню не тільки домочадців, а й сусідів. Сирний пиріг припаде до душі навіть тим, хто категорично ставиться до цього молочного продукту.
Ingredients
Сир
300 г.
Помідори чері
100 г.
Тісто листкове
100 г.
Жовток яєчний
6 шт.
Сметана
175 г.
Preparation steps
01
Тісто повністю розморозити і розкачати за розміром форми. Сир натерти на тертці. Додати до сиру сметану і жовтки. Все перемішати.
02
Помідори помити, нарізати і додати до сирної маси. Викласти тісто у форму, а потім вилити начинку. Духовку розігріти до 190°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores