Тістечко «Великоднє яйце» - Image

Тістечко «Великоднє яйце»

Number of servings: 15Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Скільки можливостей для приготування надає нам це чудове християнське свято Великдень. Ви тільки задумайтесь над тим, як ви можете порадувати своїх близьких у цей прекрасний день. Приготування запропонованої нами страви буде вдалим доповненням святкового столу і на всі 100% задовольнить вимоги ваших улюблених "критиків". Такі тістечка звичайно можна приготувати і в будь-який інший день, адже вони обов’язково принесуть море позитиву та приємних емоцій. Ви тільки подивіться скільки поживних компонентів входить до їх складу, вони в жодному випадку не залишать вас голодними. Крім того, не можна не відмітити вдалу композицію у вигляді наполовину розрізаного яйця, що буде вдало компонувати з "господинею столу" - пасхою.

Ingredients for the recipe

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
69.30 - 84.99

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

Ingredients

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

7 Flour 1kg

150 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Dobryk Gelatin 15g

10 г.

Metro Chef Apricot in Syrup 720ml

1 банка

Preparation steps

01

Желатин замочити в 150 мл. холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину. Потім нагріти до повного розчинення крупинок (не кип'ятити).

02

Треба приготувати бісквіт. Яйця збити з цукром (150 г.). Додати борошно, перемішати.

03

Деко (приблизно 20х30 см.) змастити маслом або застелити папером для випічки, викласти тісто, розрівняти. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку. Випікати протягом 15-20 хвилин.

04

Тепер необхідно приготувати суфле. Вершки збити з цукром (100 г.), розмішати з молоком. Додати желатин, перемішати. Поставити суфле в холодильник (на 5-15 хвилин), щоб воно трохи загусло.

05

На остиглий корж викласти суфле, розрівняти. Поставити в холодильник на 5-6 годин.

06

Потім за допомогою трафарету (або від руки) вирізати фігурки у вигляді яйця.

07

З персиків зрізати верхівку, що буде підходити за розміром (це символізуватиме жовток). Викласти "жовтки" на "яйця".

08

Порада. При бажанні, бісквіт можна розрізати по горизонталі, і просочити улюбленим кремом. Якщо ви не впевнені у своїй духовці, можна в тісто для бісквіта разом з борошном додати 2 ч. л. розпушувача або 1 ч. л. гашеної соди.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min