
Гарячий салат з брокколі
Капуста брокколі дуже корисна. До складу брокколі входять багато мікроелементів таких, як фосфор, селен, калій, кальцій, залізо, магній. Споживання цього продукту дає нашому організму велику порцію вітамінів. Капусту брокколі завжди рекомендують включати в дієтичне меню. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати гарячий салат з брокколі. Так, саме гарячий, ви не помилилися. Адже, всі звикли готувати салати і подавати їх в холодному вигляді, але сьогодні ми пропонуємо приготувати гарячий салат. Його особливістю залишається той факт, що капусту брокколі ми будемо варити, додамо до неї гарячі макарони і не тільки. Смак страви вийде дуже незвичайним. Страва наша буде дуже ситною, тому рекомендуємо її приготувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
50 г
Broccoli Cabbage
150 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл
Mozzarella Cheese Lel 45%
50 г
Preparation steps
01
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк.
02
Макарони відварити в підсоленій воді до готовності, злити воду і додати до брокколі. Моцарелу нарізати або розкришити руками. Обережно змішати інгредієнти в мисці, додати оливкову олію і перемішати. За бажанням прикрасити свіжим базиліком або помідорами чері і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores