Тальятеле з беконом, салямі і помідорами - Image

Тальятеле з беконом, салямі і помідорами

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тальятеле – традиційний італійський різновид локшини. Ці макаронні вироби з яєчного тіста заслужено стали «обличчям Болоньї». За формою паста тонка і плоска. Після приготування вона рясно вбирає рідину, тому вода, що залишилася після варіння, стане в нагоді для розведення соусу. Буквально пара-трійка столових ложок. А тепер про соус. З помідорів необхідно зняти шкірку і видалити насіння. Так вони стануть м'якими і віддадуть свій сік пасті. З чорним меленим перцем можна додати кайєнський перець. Тільки не переборщіть – він дуже гострий.

Ingredients

Бекон

100 г.

Салямі

150 г.

Цибуля

1 шт.

Помідори

5 шт.

Паста Тальятеле

300 г.

Оливкова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Черний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю нарізати кубиками, помідори нарізати крупно.

02

Бекон і салямі нарізати. Обсмажити на сковороді, помішуючи, щоб не утворилася скоринка. Додати трохи олії, цибулю і на невеликому вогні готувати до золотистого кольору.

03

Помідори додати в сковороду до бекону і салямі, посолити, поперчити за смаком. Збільшити вогонь і готувати, помішуючи, 10 хвилин. Волога повинна майже повністю випаруватись.

04

Варити пасту у великій кількості води з додаванням солі. Воду повністю не виливати - нею можна розбавити соус.

05

Перекласти пасту з каструлі в сковороду, перемішати і прогріти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Тальятеле з беконом, салямі і помідорами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua