
Сьомга під соусом песто
Надзвичайно корисна, смачна, вишукана і одночасно проста страва. Всі інгредієнти, які входять до її складу дуже корисні. Лікарі та дієтологи радять вживати раз на тиждень рибу жирних сортів. У першу чергу це необхідно для насичення організму корисними поліненасиченими жирними кислотами (омега-3). Особливо лікарі радять запечену і парову рибу, адже так зберігається найбільша кількість корисних речовин. Оливкова олія також одна з найбільш корисних олій. Кедрові горіхи містять велику кількість вітамінів, мікроелементів, амінокислот (в тому числі незамінних), білків і жирів. Але крім користі, ця італійська страва володіє багатим і ніжним смаком, ви обов'язково повинні її скуштувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Fillet
900 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Green Basil, pc
100 г.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
50 г.
Garlic
3 зуб.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
50 г.
Rosemary
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Сьомгу розрізати на порційні шматки. Додати сіль і перець. Викласти рибу на деко. Духовку розігріти до 160°C.
02
Базилік помити, просушити, розібрати на листочки. Пармезан натерти на дрібній тертці. Базилік, сир і горіхи подрібнити в блендері, додаючи оливкову олію, щоб вийшов майже однорідний соус. Змастити соусом рибу і поставити деко в духовку. Запікати сьомгу близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores