Гарбузове різотто зі спеціями - Image

Гарбузове різотто зі спеціями

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Осінь – це пора гарбузів, тому скористайтеся сезоном і порадуйте себе, як слід. Гарбузове різотто зі спеціями легко може ужитися на Олімпі ваших улюблених страв. Гарбуз дуже корисний овоч. Він подарує вам у великих кількостях кальцій, цинк, каротин, вітамін С і безліч інших корисних елементів. Імбир, мускатний горіх, біле вино і базилік не просто додадуть гарбузові смак і приберуть певну водянистість, але й принесуть у ваш будинок аромат осені, приємної, різнобарвної та багатої. Вам не знадобиться багато часу на приготування цієї вельми делікатесної страви. Адже процес приготування дуже простий, з ним легко впорається навіть новачок у кулінарії. Приготуйте це різотто, і вам захочеться радувати ним домочадців ще і ще!

Ingredients for the recipe

Packed Onion from 3kg
26.10 - 49.80

Packed Onion from 3kg

per 1 kg

Ingredients

Packed Onion from 3kg

80 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

15 мл.

Steamed Rice

400 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

200 мл.

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

600 мл.

Hokkaido Pumpkin

300 г.

Ginger

5 г.

Auchan Ground Nutmeg 55g

5 г.

Basil in Pot

10 г.

Homemade Butter

15 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 170°C градусів. Гарбуз очистити від шкіри і насіння, нарізати на скибочки. Запікати гарбуз протягом 15-20 хвилин. Дістати з духовки і подрібнити блендером в пюре.

02

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Овочевий бульйон розігріти. На середньому вогні розігріти сковороду з оливковою олією. Обсмажити в сковороді цибулю близько 3-5 хвилин до м'якості.

03

Рис промити. До цибулі додати рис і обсмажити кілька хвилин. Додати в пательню вино і тушкувати, поки воно не випарується.

04

Потім по 0,5 склянки вливати бульйон, додаючи наступну порцію, коли випарується попередня. Тушкувати таким чином рис близько 20 хвилин до м'якості. Додати гарбузове пюре, імбир, мускатний горіх, базилік і вершкове масло і тушкувати ще 2-3 хвилини. Додати за смаком сіль, перець і подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min