Peperonata - Image

Peperonata

Number of servings: 1Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пепероната - одна з найсмачніших овочевих страв родом з Італії. " Пепероні " в перекладі з італійської означає солодкий перець. Саме він є головним інгредієнтом нашої страви. Привабливість "Пеперонати" полягає в легкості приготування та різноманітності комбінацій з будь-якими закусками чи основними стравами.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Kappa Sweet Pepper

2 шт

Onion

1 шт

Pink Tomato in Packing

2 шт

Spice Dried Parsley Herbs

1 ст.л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

2 ст.л.

Garlic

4 зубчика

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Kotanyi Chopped Basil 9g

за смаком

Lemon

за смаком

Preparation steps

01

Перець необхідно очистити і нарізати на квадратні шматочки.

02

Потім нарізаємо цибулю великими шматками. Часник - тоненькими скибочками. Помідори очистити від насіння і шкірки та нарізати часточками.

03

Складіть овочі в форму для випікання.

04

Посипте сушеними травами. Додаємо сіль та чорний перець за смаком.

05

Додаємо масло і все перемішуємо.

06

Накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 30 хвилин. Духовка повинна бути прогріта до 180 градусів.

07

Через півгодини добре перемішуємо овочі, прибираємо фольгу і запікаємо овочі ще 15 хвилин (при температурі 200-210 градусів).

08

Додайте в овочі трішки базиліку та перед подачею вичавіть сік половини лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min