Паста VERO VERO - Image

Паста VERO VERO

Number of servings: 1Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі рецепт приготування фірмової ресторанної страви. Паста VERO VERO до недавнього часу була стравою, яка подавалася виключно в ресторанах. Сьогодні ж завдяки нашому сайту ви маєте ексклюзивну можливість приготувати дану страву за оригінальним рецептом у себе вдома. Отже, для такої незвичайної страви вам не потрібно витрачати багато часу і грошей. Вам потрібно всього лише кілька інгредієнтів і двадцять п'ять хвилин вашого часу. Тому ви легко зможете приготувати таку страву навіть за коротку обідню перерву, для тих, хто ходить, звичайно, на обід додому. Подавати страву потрібно гарячою, попередньо прикрасивши помідорами чері. Приємного апетиту!

Ingredients

Домашня паста

100 г.

Креветки

30 г.

Кальмары

30 г.

Мідії

60 г.

Цибуля

2 шт.

Часник

5 зубчиков

Помідори черрі

45 г.

Вершкове масло

25 г.

Оливкова олія

15 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соус Неаполітано

150 г.

Preparation steps

01

На оливковій олії обсмажити нарізані цибулю і часник з морепродуктами. Додати соус, тушкувати ще 2-3 хвилини.

02

Відварити пасту в підсоленій воді.

03

Змішати пасту з соусом. Додати помідори черрі. Посолити, поперчити за смаком. Викласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом, і поставити в духовку на 10-15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min