
Паста з сьомгою і креветками
Цей ресторанний рецепт неодмінно сподобається всім любителям пасти і морепродуктів. Морепродукти можна вибирати за смаком. Паста з сьомгою і креветками - страва не тільки смачна, але і корисна, виглядає просто чудово, а готується дуже легко і досить швидко. В італійських ресторанах в оригінальному рецепті для цієї пасти використовується лінгівіні. Але на домашній кухні можна використовувати ті види макаронних виробів, які доступні і під рукою, наприклад, спіральки, а сухі трави можна замінити свіжими. Подають блюдо традиційно - гарячим, посипавши зверху пармезаном і свіжим базиліком. Деякі господині додають дрібно нарізаний кріп або шпинат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
100 г.
Chumak Spaghetti Pasta 400g
300 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
500 г.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
200 г.
Spice Dried Basil
1 ч. л.
Garlic
3 зубчика
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Piece Salmon
250 г.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
0,5 ч. л.
Auchan Fresh Red Basil 50g
за смаком
Preparation steps
01
Дрібно нарізану цибулю і часник обсмажити в оливковій олії до прозорості.
02
Одночасно у великій кількості підсоленої киплячої води зварити спагеті.
03
Томатну пасту додати до цибулі і часнику, довести до кипіння і на мінімальному вогні тримати 5-7 хвилин, поки вариться паста.
04
Філе сьомги порізати і обсмажити на гарячій сковороді без олії по 1-2 хвилини з кожного боку.
05
Сьомгу і очищені креветки (їх не треба попередньо готувати) додати до томатної пасти. Додати сіль і сушений базилік, добре прогріти і подавати зі спагеті, прикрасивши листочками свіжого базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores