Паста з лососево-сирним соусом - Image

Паста з лососево-сирним соусом

Number of servings: 8Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Італійська кухня - це постійна різноманітність, несподівані поєднання і витончена гамма смаків. Для цієї страви найкраще підходить паста феттуччіне, рeджінетте, наполетане, фарфалле, лінгуіне і спагетті. Ніжне філе лосося і запечена скоринка сиру зроблять пасту ніжною, живильною і просто дуже смачною. Пікантне і гостре блюдо, не складне в приготуванні, але дуже смачне, особливо для любителів сиру. Соус - головна складова пасти, і тут можна проявити творчу фантазію. Можна додати в цей соус смажені помідори і трохи чилі перцю. Готову пасту викладають на блюдо, поливають соусом і тут же подають до столу. Підійде, як до святкового столу, так і до обіду в будній день.

Ingredients for the recipe

La Pasta Perfetto Farfalle Pasta 400g
41.87 - 56.07

La Pasta Perfetto Farfalle Pasta 400g

400 g

Ingredients

La Pasta Perfetto Farfalle Pasta 400g

300 г.

Auchan Puff Pastry with Salmon 400g

2 шт.

Paladin Blue Cheese 50% 100g

200 г.

Amrita Organic Coconut Cream 22% 200ml

150 г.

Garlic

2 зубчика

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Пасту зварити.

02

Відокремити рибу від кісток, порізати шматочками.

03

Сир теж нарізати  кубиками.

04

Поставити на вогонь сковороду з оливковою олією, розчавити ножем часник і кинути в олію, через секунд тридцять вийняти часник, закинути рибу.

05

Обсмажувати, постійно помішуючи, 5-7 хвилин, залити вершки, продовжувати мішати. Коли вершки закиплять, закинути сир, злегка посолити, поперчити і тримати соус на вогні ще хвилин п'ять, постійно помішуючи.

06

Пасту викласти на тарілки, полити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min