Оссобуко - Image

Оссобуко

Number of servings: 3Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Dinner

Буває так, що для окремих страв потрібні ті або інші частини м'яса. Наприклад, страви з голяшки у нас відразу асоціюються з заливним. І інші рецепти страв просто не приходять в голову. Пропонуємо сьогодні розширити кулінарні горизонти і приготувати ексклюзивну страву під незвичайною назвою - оссобуко. Оссобуко - це традиційна страва італійської кухні, що представляє собою тушковану телячу голяшку. Назва страви оссобуко означає буквально на італійській мові «дірява кістка», оскільки кістка разом з мозком є складовою частиною страви. Тобто голяшка нарізається шматками поперек товщиною близько 5 см. Страва здивує вас своїм незрівняним ні з чим смаком. Біле вино тільки підкреслить цю ексклюзивність.

Ingredients for the recipe

Food Studio Beef Broth 500ml
229.00

Food Studio Beef Broth 500ml

500 ml

Ingredients

Food Studio Beef Broth 500ml

300 мл.

Pink Tomato in Packing

450 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл.

Homemade Butter

50 г.

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l

300 мл.

Onion

2 шт.

Celery Stalk

150 г.

Preparation steps

01

На розігрітій сковорідці з вершковим маслом підсмажити нарізану на шматки голяшку з кожного боку по 5 хвилин.

02

Додати біле сухе вино, зменшити вогонь і уварювати, поки вина не стане в половину менше.

03

В іншій сковорідці на оливковій олії підсмажити цибулю і стебло селери. Додати овочі до м'яса.

04

У сковорідку до м'яса додати нарізані помідори і бульйон, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні півтори години.

05

Готову страву подавати з соусом, який утворився в процесі тушкування оссобуко.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min