
Кальцоне з фаршем і грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
120 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
6 ст. л.
Eurogroup Chicken Eggs 10pc
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Salt Egypt
6 г.
Top Grade Wheat Flour
430 г.
Chilled Pork Minced Meat
250 г.
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
100 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Garlic
3 зубчики
Barilla Arrabiata Sauce 400g
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Дріжджі розтерти з цукром і залишити на 3-4 хвилини в теплому місці.
02
Гарбуз почистити і відварити у воді до готовності.
03
У дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою і 2 столових ложки борошна. Розмішати.
04
Поставити в тепле місце на 20 хвилин. Опара підросте.
05
В опару додати яйце, сіль (3 г.), решту борошна. Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість за необхідності. Замісити м'яке тісто.
06
Поставити в тепле місце на 1 годину, обминаючи тісто за цей час 2 рази.
07
Поки настоюється тісто приготувати начинку. Цибулю порізати кубиками, часник - пластинками. Підсмажити цибулю і часник до напівготовності.
08
Додати порізані пластинками печериці, просмажити 1 хвилину.
09
Додати фарш. Потомити під кришкою 7-8 хвилин.
10
Додати томатний соус, сіль, перець. Перемішати.
11
Тісто розділити на 2 частини. Розкачати кожну в коло товщиною 0,7 см. З одного боку викласти начинку.
12
На начинку викласти натертий сир.
13
Загорнути вільний кінець тіста на начинку. Сформувати піцу у вигляді півмісяця.
14
Змастити зверху соняшниковою олією. За бажанням посипати кунжутом і пряними травами. Зробити 3 поздовжніх розрізи зверху. Випікати кальцоне 20 хвилин при 180°С. Приємного апетиту!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores