Коктейль із морепродуктів - Image

Коктейль із морепродуктів

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат-коктейль із морепрдуктів - екзотичний і естетичний на вигляд, вишуканий і делікатний на смак. А головне - дуже легкий у приготуванні. До речі, в асорті з креветок, мідій, восьминогів і кальмарів багато білка і мізерна кількістькалорій. Вибираючи дари Нептуна, потрібно знати деякі тонкощі. Правильно заморожені морепродукти мають рівне забарвлення, вкриті тонким шаром льодової глазурі, яка захищає від обвітрювання. У охолодженої креветки не повинно бути чорних цяточок на панцирі. У якісно замороженої креветки хвіст обов'язково закручений. Готуючи морепродукти, слід пам'ятати: вони вбирають в себе багато солі. Тому підсолюють їх вкрай обережно або взагалі обходяться без солі.

Ingredients for the recipe

Frozen Sea Cocktail
252.30 - 289.00

Frozen Sea Cocktail

per 1 kg

Ingredients

Frozen Sea Cocktail

400 г.

Shrimps 90/120

300 г.

Warsaw Salad

100 г.

Auchan Quail Eggs 20pcs

5 шт.

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

10 шт.

Packaged Green Peppers

1 шт.

Homemade Butter

2 ст. ложки

Frapin Cognac 40% 0.7l

1 ст. ложка

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 г.

Lemon

1 шт.

Spice Black Pepper Ground

на смак

Salt Egypt

на смак

Preparation steps

01

Заморожений морський коктейль (асорті з молюсків) промити, дати добре стекти воді, обсушити серветкою й обсмажити на вершковому маслі до випаровування рідини, регулярно помішуючи.

02

Креветки опустити в киплячу злегка підсолену воду та варити 3-4 хвилини, потім відкинути на друшляк. Полити соком лимона.

03

Листя салату добре промити під проточною водою, порвати руками на невеликі шматочки (можна залишити кілька штук для прикраси коктейлю).

04

Перепелині яйця відварити, почистити і розрізати навпіл. Розрізати на дві частини помідори черрі і половинку лимона. Помити болгарський перець, вийняти сердцевину і нарізати тонкою соломкою.

05

Вислати тарілку листям салату. Красиво викласти на неї молюски упереміш з овочами, креветками і листям салату. З боків прикрасити шматочками перепелиних яєць і лимона.

06

Приготувати заправку (15% вершки, томатна паста або сік свіжих помідорів, чорний перець і коньяк). Ретельно перемішати ці інгрідієнти і отриманою сумішшю зверху полити морський коктейль.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min