Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком - Image

Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Любителі всіляких бутебродів і гамбургерів можуть побалувати себе брускетами. Брускета - це популярна італійська закуска, у вигляді звичайної скибочки підсушеного хліба. Частіше використовується чіабата. Чабата або чіабата - смачний італійський білий хліб, який випікають з пшеничного борошна і дріжджів, зазвичай додаючи оливкове масло. Готуються брускети дуже швидко. Основа для брускети може бути найрізноманітнішою. Використовуються як нарізані овочі, так і м'ясні та морепродукти. За бажанням всі інгредієнти можна подрібнювати в комбайні, але не до дуже дрібного стану.

Ingredients

Помідори черрі

400 г.

Олія оливкова

3 ст. л.

Цибуля червона

0,5 шт.

Базилік (листя)

3 ст. л.

Оцет бальзамічний

1,5 ст. л.

Білий хліб

8 шт.

Часник

1 шт.

Preparation steps

01

Помідори нарізати маленькими шматочками, покласти їх в миску, додати подрібнену цибулю, влити оливкову олію, додати порізаний базилік і влити бальзамічний оцет.

02

Розігріти духовку до 200°C. Викласти на деко шматочки хліба, скропити зверху хліб оливковою олією. Поставити в духовку на 2 хвилини. Дістати з духовки підсмажений хліб, натерти часником.

03

При подачі покласти на тарілку підсмажений хліб, зверху на нього викласти томатну масу. Подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua