Заливна осетрина - Image

Заливна осетрина

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Заливний осетер досить таки поширена закуска серед слов'ян. Жодне застілля не обходиться без цього рибного делікатесу. І не дивно, він ввібрав в себе безліч корисних властивостей: величезна кількість мінералів і вітамінів - досить таки багатий запас. Хороша новина для тих господинь, які не люблять чистити рибу від луски - у осетра її немає! Але вариться він досить довго, мінімум одну годину. Подавати заливну рибу можна з хріном (для любителів гострих відчуттів), або з оливками. Для більш ефектного вигляду, на дно тарілки, або форми, можна викласти різні вирізані фігурки з овочів (доручіть це завдання діткам). Ідеальна їжа вже чекає на вас!

Ingredients for the recipe

Sturgeon
1099.00

Sturgeon

per 1 kg

Ingredients

Sturgeon

1 кг.

Dobryk Gelatin 15g

2 ч. л.

Bay Leaf

1 шт.

Kamis Black Pepper Pea Spices

5 шт.

Parsley Root

1 шт.

Carrots

1 шт.

Parsley 70g

пучок

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рибу звільнити від кісток, промити  і відварити в каструлі. Очистити цибулину і варити з рибою. Сюди ж підуть: чорний перець, лавровий лист, морква і корінь петрушки.

02

Коли готова риба охолоне, нарізати її шматками. Желатин замочити в теплій воді і додати в заздалегідь проціджений відвар (де варився осетер). Розігріти цю суміш до розчинення желатину, при цьому постійно помішуючи. Потім охолодити.

03

Узяти глибоку тарілку, розкласти в ній нарізані шматки осетра. Далі прикрасити зеленню і морквиною (перед цим змочити їх в охолодженому відварі).

04

Фінальний етап: залити рибу охолодженим відваром із желатином. Приблизно через 30 хвилин залити ще раз іншим відваром і поставити в холодильник застигати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min