
Салат з теплим лососем
Лосось як представник делікатесної червоної риби вигідно відрізняється ніжним, соковитим і жирним м'ясом, яке має чудовий смак. Тому страви з ним виходять відмінні: ситні, ароматні, вишукані, і завжди радують своїм ефектним виглядом. До того ж, до сімейства лососевих відноситься величезна кількість смачної риби, тому у Вас є прекрасна можливість щоразу радувати близьких новими стравами. Сьогодні рекомендуємо здивувати гостей салатом з теплим лососем. Не дивлячись на те, що в цій страві всього три компоненти – апетитні скибочки лосося, обсмажені в соєвому соусі, італійський сир пармезан і свіжі салатні листя, воно цілком може замінити звичний обід або легку вечерю за келихом вина.
Ingredients
Лосось
400 г.
Салат
300 г.
Соус соєвий
40 мл.
Пармезан
40 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Лосось порізати шматочками. Обсмажити на сковороді, додавши половину соєвого соусу.
02
Сир пармезан натерти на дрібній тертці. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати соєвий соус і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores