
Трубочки з білковим кремом
Спробуйте приготувати ці хрусткі трубочки з ніжним білковим кремом. Дуже смачно і швидко. Для тістечок використовуються готові пластини листкового тіста, що значно полегшує процес приготування. Щоб перевірити чи готовий сироп, потрібно в ємність з холодною водою капнути крапельку цукрової води. Створення щільної кульки означає готовність сиропу. Рекомендується збити білки в процесі приготування сиропу. Вони повинні бути добре збиті до однорідної маси. Акуратно вливаємо сироп в білкову масу тонким струменем. Збивати отриманий крем близько двадцяти хвилин. Якщо хочете прискорити охолодження крему, поставте миску з кремом в ємність з холодною водою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Akvulya Still Water 2l
50 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Pripravka Lemon Acid 20g
1 щіпка
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Preparation steps
01
Кожну пластину листкового тіста розкачати у форму прямокутника довжиною близько 27-30 см. Нарізати на довгі смужки товщиною приблизно 2,5 см.
02
З кондитерського паперу нарізати трикутники, з яких згорнути кульочки-корнетики. Це майбутні насадки для трубочок. Обернути кожну смужку навколо своєї трубочки, починаючи від вузького кінця трубочки (смужки повинні перекривати одне одну). Покласти на деко.
03
Змастити 1 збитим яйцем. Випікати в попередньо нагрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин. Для приготування білкового крему воду з цукром нагрівати до температури 118°C. 2 яєчні білки збити з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни. Влити в білки сироп із цукру і води на великій швидкості міксера. Збивати до тих пір, поки білкова маса не охолоне. Перекласти білковий крем в кондитерський мішок і наповнити ним трубочки. Посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores