
Форель з часниковою заправкою
Форель заслужено вважається однією з найсмачніших і цінних рибних екземплярів у світі, адже її делікатесне м'ясо соковите, ніжне, злегка жірновате і дієтичне одночасно. Ця рибка справді дивовижна: вона з легкістю змінює забарвлення, колір м'яса (з червоного на білий), спосіб життя і середовище проживання. Незмінним залишається одне – її смак завжди вишуканий і неповторний. А страви з фореллю, що вже говорити – справжні шедеври кулінарного мистецтва. Рекомендуємо Вам насолодитися черговим шедевром з цією рибкою – фореллю з часниковою заправкою. Соус із часнику з оливковою олією і спеціями додає м'ясу насичений смак і божественний аромат. Тепер Ви знаєте, як здивувати гостей і порадувати домашніх.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Garlic
10 зуб.
Akvulya Still Water 2l
50 мл.
Live Trout
400 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Форель помити, очистити від луски, видалити нутрощі і трохи просушити. Часник очистити від лушпиння і подрібнити (можна в блендері). Змішати часник з оливковою олією, сіллю, перцем.
02
Духовку розігріти до 200°C. Натерти часниковою сумішшю рибу і покласти на деко. Поставити деко в духовку і запікати близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores