
Тонке тісто для піци
Усі люблять піцу. Піца - це традиційна італійська страва. Справжня піца повинна бути на тонкиму, хрусткому тісті. Тісто для піци - це головне в приготуванні цієї страви. Тому пропонуємо рецепт тонкого тіста для піци. Можна купити заготовку тіста в магазині, але часто там продається дуже товсте, пишне тісто. Є звичайно любителі і такої піци на товстому, пишному тісті, але в основному люди цінують тоненьке, хрустке тісто в піці. На різних сайтах є чимала кількість приготування різного тіста для піци. Але приготувавши тісто по-нашому рецепту ви не пошкодуєте. Тісто вийде дійсно тоненьким і дуже хрустким. Ваших рідних неможливо буде відтягнути за вуха від піци на цьому тісті.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
175 г.
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
125 мл.
Preparation steps
01
З'єднати борошно, сіль і дріжджі в кухонному комбайні. Поєднати в глечику масло і воду. Не вимикаючи комбайн, влити рідину і замісити однорідне тісто. Перекласти на стіл, посипаний борошном і місити тісто 2-3 хвилини
02
Перекласти тісто в миску і змастити зовні оливковою олією. Накрити миску харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 40 хвилин, поки тісто не збільшиться в 2 рази.
03
Знову місити тісто 1-2 хвилини. Розкатати тісто в коло 30 см. і покласти на деко. Зробити невеликі бортики від краю (приблизно 2 см.), щоб вийшла скоринка і наповнити начинкою на вибір.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores