
Помідори з картопляним салатом
Цю страву можна віднести до тих, в яких форма грає більшу роль, ніж вміст. І зовсім ми не хочемо сказати, що страва несмачна. Просто інгредієнти тут використовуються досить прості, але загалом виходить цікава страва, яка буде доречна, якщо ви захотіли трохи здивувати своїх рідних або ж прикрасити святковий стіл. У будь-якому випадку ця страва підійде для всякого приводу. Завдяки яскравому кольору помідорів вона відразу ж зверне на себе увагу, і ваші гості захочуть спробувати ці милі кошички, наповнені овочами. Зауважте, що страва не дуже калорійна, тому що в ній тільки свіжі овочі, приправлені спеціями і майонезом.
Ingredients
Помідори
6 шт.
Салат
80 г.
Картопля
200 г.
Зелений горошок
300 г.
Морква
150 г.
Майонез
50 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
З помідорів зрізати «шапки», видалити м'якоть чайною ложкою. Трохи посолити і покласти мінімум на 30 хвилин, щоб стекла зайва рідина. З горошку злити рідину.
02
Картоплю і моркву помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити овочі, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Додати до овочів майонез, обережно перемішати. Залишити салат на 20 хвилин.
03
Наповнити салатом помідори, залишити на 30 хвилин. Листя салату помити і просушити. Викласти фаршировані помідори на листя салату і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores