
Теплий салат із дикого рису, кураги і фісташок
Приготуйте простий рецепт вишуканої страви – теплого салату із дикого рису, кураги і фісташок. На перший погляд, запропоновані інгредієнти не поєднуються один з одним. Насправді це не так, кожен продукт чудово доповнює інший своїм смаком і ароматом. Смакова палітра салату неодмінно припаде Вам до душі. Підсильте аромат і разом з курагою обсмажте дрібно нарізаний червоний болгарський перець, цибулю, подрібнений часник і кумін (зиру). Залийте суміш половиною склянки апельсинового соку. Гасити до м'якості кураги. До дикого рису можна додати зелений лук. Смачного.
Ingredients for the recipe
Ingredients
World's Rice Wild+Brown Rice 500g
500 г.
Raisins
200 г.
Uzbek Dried Apricots
100 г.
Roasted Pistachios
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Зварити рис.
02
Ізюм замочити в чаї з бергамотом.
03
Курагу нарізати довгими смужками.
04
У невеликій сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити курагу протягом 2 хвилин.
05
Готовий рис відкинути на друшляк, не промивати.
06
У гарячий рис додати курагу, фісташки. Ізюм віджати і також додати в рис, все гарненько перемішати.
07
Посолити за смаком і заправити оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores