
Тефтельки в червоному соусі з болгарським перцем
Зазвичай тефтельки асоціюються у нас з супами. Дуже часто замість м'яса в першу гарячу страву кладуть саме тефтелі. Але ми пропонуємо вам урізноманітнити свій раціон, приготувавши тефтелі під соусом. Адже саме соус відіграє дуже важливу роль у цій страві. Він робить тефтелі дуже м'якими і добре їх доповнює. При чому соус цей дуже простий у приготуванні, але ж недарма існує прислів'я: "Все геніальне - просто ". Така страва разом з будь-яким гарніром - це легка та швидка вечеря, яка порадує вас і ваших рідних, які, не сумнівайтеся, будуть просити у вас добавки. А що може бути краще задоволених і радісних рідних?
Ingredients
Яловичина
500 г.
Свинина
500 г.
Морква
1 шт.
Кабачок
1 шт.
Молоко
150 мл.
Гірчиця
1 ч. л.
Цибуля
1 шт.
Білий хліб
3 шматочки
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Болгарский перець
1 шт.
Цибуля-порей
2 шт.
Часник
3 зуб.
Томат
2 шт.
Вода або овочевий бульйон
50 мл.
Чебрець
гілочка
Preparation steps
01
Свинину та яловичину пропустити через м'ясорубку, також моркву, цибулю і очищений кабачок.
02
Хліб залити молоком, дати просочитися і не віджимаючи, додати у фарш. Додати гірчицю, посолити і поперчити.
03
Сформувати тефтельки, обкатати у борошні та обсмажити на олії з обох боків до рум'яної скоринки.
04
Для соусу потрібно очистити перець від насіння та шкірки. Очистити від шкірочки помідор.
05
Білу частину порею нарізати невеликими шматочками.
06
Інгредієнти для соусу збити в блендері до однорідності, додати бульйон, чебрець і знову збити. Посолити, поперчити соус.
07
Залити тефтельки соусом і настоювати 5-10 хвилин на середньому вогні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores