Суп молочний із запеченим рисом - Image

Суп молочний із запеченим рисом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Рецепти супів з молока неймовірно різноманітні. Такі супи готуються просто і виходять дуже поживними. Однак, вимагають певної уваги і певних навичок. Для приготування цієї страви потрібно взяти ємність з товстим дном, варити страву потрібно на слабкому вогні, інакше молоко може пригоріти. Даний рецепт молочного супу особливий. Страва нагадує сирно-рисову запіканку, яка подається з киплячим молоком. Готову запіканку перед подачею на стіл потрібно трохи охолодити, потім розрізати на невеликі шматочки і розкласти по тарілках. Перед подачею залити киплячим молоком.

Ingredients for the recipe

Bread Crumbs
99.99

Bread Crumbs

per 1 kg

Ingredients

Bread Crumbs

2 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1 л.

Steamed Rice

3 ст. л.

Homemade Butter

1 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Grana Padano 32% cheese

25 г.

Salt Egypt

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Preparation steps

01

Відварити рис, перекласти в друшляк, дати стекти зайвій рідині, викласти в миску, додати яйце, вершкове масло кімнатної температури, частину натертого сиру, посолити. Ретельно перемішати всі інгредієнти.

02

Змастити маслом сковороду, присипати сухарями, розігріти, викласти суміш з миски, поверхню маси вирівняти зверху ножем, посипати сиром, що залишився, полити трохи рослинною олією.

03

Випікати в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин. Розкласти рис по тарілках, залити киплячим молоком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min