Свинячі відбивні по-перуанські - Image

Свинячі відбивні по-перуанські

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Як би не була різноманітна Ваша особиста колекція рецептів страв із м'яса, завжди хочеться приготувати з м'яса що-небудь новеньке. Отже, "свіженький" рецепт для Вас. Порадуйте своїх близьких "Свинячими відбивними по-перуанськи". Треба відзначити, що перуанська кухня відрізняється надзвичайним багатством і різноманітністю. 491 зареєстрована національна страва. Вражає, чи не так? Список інгредієнтів запропонованої страви порівняно великий, але повірте: воно того варте. Зверніть увагу: на такі інгредієнти, як червоне вино і часник. Велика кількість в стравах часнику - це одна з особливостей перуанської кухні. Свинина за цим рецептом виходить дуже смачною і ароматною.

Ingredients for the recipe

Pork Chop
449.00

Pork Chop

per 1 kg

Ingredients

Pork Chop

6 кусков

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l

200 мл.

Meat broth Big spoon 10g

100 мл.

Bay Leaf

3 шт.

Garlic

20 зубчиків

Homemade Butter

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

1 ст. л.

Preparation steps

01

Посолити і поперчити відбивні з обох сторін. Викласти в глибоку сковороду на розпечену оливкову олію. Просмажити відбивні до готовності.

02

Для соусу зменшити вогонь до середнього і викласти на місце відбивних часник. Просмажити його 4 хвилини, додати вино. Додати лавровий лист і дати соусу добре протушкуватись.

03

Влити в соус бульйон і викласти відбивні. Влити бальзамічний оцет і дати м'ясу протушкуватися до загустіння соусу.

04

Додати трохи вершкового масла, солі і перцю. Дати маслу розтопитися і подавати на стіл.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min