
В'ялені томати
В'ялені томати стануть відмінним помічником на кухні, особливо якщо ви прихильниця італійської кухні. Всі сили і час, витрачені на приготування цієї незвичайної страви, окупляться при першому ж використанні томатів. Ніжний і при цьому насичений, солодкуватий смак томатів стане хорошим доповненням до екзотичного салату. Також вони прикрасять смак перших страв, піцу, пасту, випічку і навіть соус. Також в'ялені томати можна подавати в якості окремої закуски. Відчуйте незвичайний смак Італії, приготувавши таке блюдо. А ваш чоловік стане для вас справжнім темпераментним мачо після такої страви. Смачного!
Ingredients
Помідори
2 кг.
Олія оливкова
200 мл.
Сіль
6 ч. л.
Кріп
1 ч. л.
Майоран
1 ч. л.
Часник
1 головка
Петрушка
1 ч. л.
Чебрець
1 ч. л.
Орегано
1 ч. л.
Розмарин
1 ч. л.
Preparation steps
01
Помідори промити і витерти насухо, розрізати на 4 частини, вирізати плодоніжки і вийняти середину ложкою.
02
Застелити деко папером для випічки. Розкласти помідори, розрізаними частинами вгору.
03
Трави змішати з сіллю. Томати посипати отриманою масою, полити олією і помістити в розігріту до 120°C духовку на 5 годин.
04
На дно стерилізованої 500-грамової банки налити трохи олії, викласти томати, посипати їх травами, розкласти зверху кілька порізаних часникових часточок.
05
Такими шарами заповнити всю банку, залити олією, закрити кришкою і помістити в холодильник на пару днів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores