В'ялені томати - Image

В'ялені томати

Number of servings: 10Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

В'ялені томати стануть відмінним помічником на кухні, особливо якщо ви прихильниця італійської кухні. Всі сили і час, витрачені на приготування цієї незвичайної страви, окупляться при першому ж використанні томатів. Ніжний і при цьому насичений, солодкуватий смак томатів стане хорошим доповненням до екзотичного салату. Також вони прикрасять смак перших страв, піцу, пасту, випічку і навіть соус. Також в'ялені томати можна подавати в якості окремої закуски. Відчуйте незвичайний смак Італії, приготувавши таке блюдо. А ваш чоловік стане для вас справжнім темпераментним мачо після такої страви. Смачного!

Ingredients

Помідори

2 кг.

Олія оливкова

200 мл.

Сіль

6 ч. л.

Кріп

1 ч. л.

Майоран

1 ч. л.

Часник

1 головка

Петрушка

1 ч. л.

Чебрець

1 ч. л.

Орегано

1 ч. л.

Розмарин

1 ч. л.

Preparation steps

01

Помідори промити і витерти насухо, розрізати на 4 частини, вирізати плодоніжки і вийняти середину ложкою.

02

Застелити деко папером для випічки. Розкласти помідори, розрізаними частинами вгору.

03

Трави змішати з сіллю. Томати посипати отриманою масою, полити олією і помістити в розігріту до 120°C духовку на 5 годин.

04

На дно стерилізованої 500-грамової банки налити трохи олії, викласти томати, посипати їх травами, розкласти зверху кілька порізаних часникових часточок.

05

Такими шарами заповнити всю банку, залити олією, закрити кришкою і помістити в холодильник на пару днів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

В'ялені томати – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua